BuildBase

Buildbase klant- en projectbeheer

Meer inzichten, betere planning en alle info steeds bij de hand

Het beheren van klantgegevens en bijbehorende projecten van essentieel belang binnen de bouwsector. BuildBase klant- en projectbeheer biedt een alles-in-één platform voor het beheer van al jouw projecten en klanten.

BuildBase ERP modules

Als bouwondernemer is een vlotte klant- en projectadministratie essentieel. Efficiënt projectbeheer helpt bij het plannen van meerdere werven en communicatie met werknemers, terwijl een nauwkeurig klantenbeheer bevorderlijk is voor communicatie, service en facturatie. In een ideale wereld ligt er een dikke laag stof op je bureau want jij bent de hele dag op de werf. Maar hoe sta je op verschillende locaties je klanten te woord, voorzien van de juiste informatie? Buildbase biedt een krachtige oplossing voor al deze uitdagingen.

De kracht van de klant- en projectbeheer module van Buildbase

Eén platform voor al je klanten en projecten

Dankzij BuildBase ERP hoef je niet langer te schakelen tussen verschillende systemen om klantinformatie en projectdetails bij te houden. Alles wat je nodig hebt, van klantcontacten tot projectdeadlines, bevindt zich binnen handbereik in één geïntegreerd systeem.

Actieve projecten overal bij de hand

Onze klant- en projectbeheermodule stelt je in staat om snel te zien welke projecten actief zijn en welke deadlines eraan komen. Dit is van onschatbare waarde voor het efficiënt plannen van je werkzaamheden en het zorgen voor een tijdige oplevering. Bovendien is Buildbase een cloudbased oplossing, waardoor alle info overal en altijd te raadplegen is.

strouwi

Naadloze integratie

De klant- en projectbeheermodule van Buildbase is naadloos geïntegreerd met andere applicaties van Buildbase, waaronder personeelsadministratie en tijdsregistratie. Door deze gegevens te combineren, verkrijg je waardevolle inzichten die je helpen bij het optimaliseren van je bedrijfsprocessen. Met nauwkeurige informatie over werktijden en verplaatsingen tussen verschillende werklocaties, kun je efficiënter plannen en schema’s optimaliseren voor je werknemers. Bovendien maakt de applicatie communicatie over specifieke eisen of details van projecten of taken met je team eenvoudig. Dankzij deze unieke inzichten worden voorheen tijdrovende taken, zoals dagelijkse rapporten of checkin@work meldingen, nu moeiteloos afgehandeld.

Software oplossingen voor de bouwsector

Het ERP-pakket van Buildbase is volledig op maat gemaakt voor de bouwsector, niet zomaar een standaardoplossing voor alle bedrijfstakken. We bieden hierbij oplossingen voor de uitdagingen van de bouwsector en hebben extra aandacht voor de specifieke behoeften en verplichtingen van deze industrie. Onze klant- en projectbeheermodule vormt de perfecte aanvulling op onze personeelsadministratie- en tijdsregistratiemodules. De samensmelting van deze drie modules biedt niet alleen unieke inzichten en analyses, maar automatiseert ook processen, wat resulteert in besparingen van administratieve tijd en kosten.

Ontdek vandaag nog de kracht van BuildBase

Start nu je 30 dagen gratis demo en zet zo de volgende stap in de groei van jouw bouwbedrijf.

Keep it together with BuildBase

De basis voor al jouw bouwprojecten