BuildBase

Softwareoplossingen voor schrijnwerkers in België

Buildbase, dat is een ERP-pakket op maat voor schrijnwerkers

Schrijnwerkers zijn creatievelingen met een hands-on mentaliteit. Het laatste waar je als schrijnwerker mee bezig wil zijn, is je bedrijfsadministratie. Toch is in de schrijnwerkerij het beheren en stroomlijnen van projecten, klanten en offertes vaak een even cruciale als complexe taak. Ontdek hoe onze gespecialiseerde software de efficiëntie van uw bedrijf kan verhogen, zodat jij meer tijd overhoudt voor het echte werk.

pexels-ono-kosuki-5974382

Waarom Buildbase ERP-software voor schrijnwerkers?

Onze software is ontworpen met de specifieke behoeften van professionele schrijnwerkers in gedachten. Van gedetailleerde projectplanning en personeelsadministratie tot nauwkeurige kostenramingen en het bijhouden van gebruikt materiaal, wij bieden de tools die nodig zijn om uw administratie te stroomlijnen en uw klantenservice en -communicatie te verbeteren. Dit zowel van achter je bureau als vanop de werf.

personeelsadministratie

Personeels-administratie

Overwin de uitdagingen van loonadministratie, documentbeheer van je personeel, verlofplanning en geniet van een vereenvoudigd checkin@work beheer met onze geavanceerde personeelsadministratietools.

Tijdsregistratie

Aanvullend op onze personeelsadministratiemodule, helpt onze tijdregistratiesoftware u bij het nauwkeurig volgen van werktijden en aanwezigheden, essentieel voor een correcte loonadministratie en het toezicht op de naleving van de arbeidswetten. Gooi die prikklok maar al buiten!

Klant- & projectbeheer

Beheer alle bouwprojecten en klantrelaties in een handomdraai, van het eerste contact tot de oplevering. Bekijk welke werven (in)actief staan en welke deadlines wanneer gepland zijn. Communiceer met de klant en met je werknemers op de werf vanuit één dashboard.

Planningsapplicatie

Efficiënt en flexibel plannen in de bouw dankzij een gedeeld kalenderoverzicht.

Facturatie

Maak en verzend professionele facturen, deze kunnen eenvoudig opgesteld worden op basis van de klant & projectinformatie en de tijdsregistratie module.

Gebruiksgemak en Integratie

Onze software is ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak. Het is compatibel met veelgebruikte systemen en tools in de schrijnwerkerij, waardoor integratie in uw bestaande workflow moeiteloos verloopt.

personeelsadministratie

Schaalbare software, gericht op groei en efficiëntie

Onze software is gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven uit de bouwsector. Omdat het Buildbade ERP-systeem specifiek is gericht op de bouw, is deze meteen na aankoop out-of-the-box bruikbaar. Geen implementatieperiodes of installaties, zoals het hoort bij goede softwaretoepassingen. Dankzij de uitgekiende ontwikkeling is Buildbase ook perfect schaalbaar. Of je nu een kleine zelfstandige aannemer bent of een van de grootste bouwbedrijven in België, Buildbase groeit met je mee.

Klaar om de administratie van uw schrijnwerkerij naar een hoger niveau te tillen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende demo of meer informatie over onze softwareoplossingen.

Keep it together with BuildBase

De basis voor al jouw bouwprojecten