BuildBase

Buildbase tijdsregistratie

Feilloze registratie, loonadministratie en facturatie binnen bouwbedrijven

De tijdsregistratiemodule van Buildbase biedt de ultieme oplossing voor bouwbedrijven die streven naar nauwkeurige urenregistratie en een efficiënt loonverwerkingssysteem. Met onze krachtige tijdregistratiefunctionaliteit stroomlijn je de verwerking van gewerkte uren, premies, looncodes, vergoedingen en verbeter je jouw personeelsplanning.

prikklok

Een correcte en efficiënte tijdregistratie is een grote uitdaging voor elk bouwbedrijf. Je moet immers rekening houden met tal van bepalingen en specificaties. Premies, looncodes, vergoedingen, afwijkende werktijden, onderaannemers,… Bovendien zijn jouw werknemers steeds op andere locaties, wat het doorgeven van gepresteerde uren en rijtijden alleen maar bemoeilijkt. Dankzij Buildbase zet je een grote stap in de richting van feilloze communicatie, een accuratere loonverwerking en een betere planning.

Functionaliteiten van de tijdsregistratiemodule

 • Digitale prikklok in de app

  De digitale prikklok biedt  je de mogelijkheid om in realtime werktijden te registreren in een handige app, waar je ook bent. Hierdoor beschik je altijd over de meest recente gegevens en gaat de verwerking van de prestaties veel sneller. Uiteraard blijft ook handmatig invoeren van werktijden steeds mogelijk.

 • Duidelijk overzicht van gewerkte uren

  Creëer inzicht in de gewerkte uren voor een nauwkeurige loonverwerking. Deze module ondersteunt jou bij het beheren van verschillende aspecten van de urenregistratie. Je hebt niet alleen steeds de meest recente gegevens ter beschikking, daarenboven genereer je ook in een handomdraai allerhande rapporten voor een diepe analyse. Zo stel je in de toekomst nog nauwkeurigere planningen en offertes op.

software bouw
vacature java
 • Flexibele beheer

  Kies ervoor werknemers zelf hun uren/verlof te laten registreren via de app of wijs een specifieke gebruiker aan die alle prestaties en aanvragen digitaal bijhoudt. Zo houd je controle en flexibiliteit in jouw administratieve proces. 

 • Volledige integratie

  De tijdsregistratiemodule integreert naadloos met de BuildBase personeelsadministratiemodule, waardoor al jouw personeelsgegevens en urenregistratie moeiteloos samenkomen voor een geïntegreerd overzicht. Zo wordt tijden het genereren van de loonstroken automatisch rekening gehouden met de urenstelsels, looncodes, vergoedingen, premies,… waarop elke werknemer recht heeft. 

  Wanneer de personeelsadministratie- en de tijdsregistratiemodules ook geïntegreerd worden met de module voor klant- en projectbeheer, gaat vervolgens de facturatie van de gepresteerde uren even eenvoudig als de loonverwerking.

Efficiënte tijdsregistratie voor een eenvoudigere administratie

Een nauwkeurige administratie vormt de ruggengraat van een goed functionerend bouwbedrijf. Echter, voor bedrijfsleiders vormt dit vaak een uitdaging. De tijd besteed aan administratieve taken kan namelijk niet op de werf worden ingezet. Bij Buildbase begrijpen we maar al te goed dat jij liever de handen vuil maakt dan met de neus in de papieren te zitten. Met onze tijdregistratiemodule als fundering van jouw bouwadministratie, wordt het beheren van werktijden en loonadministratie een gestroomlijnd proces, waardoor jouw bouwbedrijf profiteert van accurate loonverwerking en betere planning in een handomdraai.

erp

Bespaar administratieve kosten en krijg meer tijd voor het echte werk

Probeer vandaag nog de tijdsregistratiemodule van BuildBase en ontdek de voordelen van nauwkeurige urenregistratie voor jouw bedrijf.

Keep it together with BuildBase

De basis voor al jouw bouwprojecten