BuildBase

Softwareoplossingen voor bouwbedrijven in België

Buildbase, dat is een ERP-pakket op maat van de bouwsector

In de dynamische bouwsector van België staan bouwbedrijven, van aannemers tot dakwerkers, voortdurend voor uitdagingen op het gebied van efficiëntie, projectbeheer, communicatie en administratie. Buildbase begrijpt deze uitdagingen en biedt softwareoplossingen op maat gemaakt voor de bouw, die inspelen op de specifieke behoeften.

Specifieke uitdagingen en oplossingen

Als ondernemer in de bouwsector sta je het liefst mee met je collega’s op de werf. Toch kleven administratie en projectbeheer je vaker aan je bureaustoel vast dan je eigenlijk zelf zou willen. Gelukkig lost zelfs de sterkste kit met het juiste product. Buildbase ERP-software is de siliconenverwijderaar die jou opnieuw losmaakt van je bureau en ervoor zorgt dat je meer tijd krijgt voor het echte werk. 

Net omdat Buildbase gespecialiseerd is in oplossingen voor de bouw, begrijpen wij als geen ander dat de bouwsector in België te maken heeft met complexe projecten, een ingewikkelde personeelsadministratie, versnipperde communicatie met medewerkers op locatie en strakke deadlines. 

Buildbase biedt de perfecte tools voor projectbeheer in de bouw, zoals geavanceerde personeelsadministratie, aangevuld met een efficiënt tijdregistratiesysteem en een klant- en projectbeheersysteem voor open communicatie tussen alle partijen. Ons ERP-systeem is specifiek ontworpen voor de bouwsector en helpt u bij het optimaliseren van processen, waardoor jij tijd en middelen bespaart.

erp
personeelsadministratie

Personeels-administratie

Overwin de uitdagingen van loonadministratie, documentbeheer van je personeel, verlofplanning en geniet van een vereenvoudigd checkin@work beheer met onze geavanceerde personeelsadministratietools.

Tijdsregistratie

Aanvullend op onze personeelsadministratiemodule, helpt onze tijdregistratiesoftware u bij het nauwkeurig volgen van werktijden en aanwezigheden, essentieel voor een correcte loonadministratie en het toezicht op de naleving van de arbeidswetten. Gooi die prikklok maar al buiten!

Klant- & projectbeheer

Beheer alle bouwprojecten en klantrelaties in een handomdraai, van het eerste contact tot de oplevering. Bekijk welke werven (in)actief staan en welke deadlines wanneer gepland zijn. Communiceer met de klant en met je werknemers op de werf vanuit één dashboard.

Check In (and Out) at Work

Met onze Check in (and Out) at Work module zorgen wij ervoor dat je helemaal in orde bent met de Check In (and Out) at Work-regelgeving.

Planningsapplicatie

Efficiënt en flexibel plannen in de bouw dankzij een gedeeld kalenderoverzicht.

Facturatie

Maak en verzend professionele facturen, deze kunnen eenvoudig opgesteld worden op basis van de klant & projectinformatie en de tijdsregistratie module.

VZW Green

Schaalbare software, gericht op groei en efficiëntie

Onze software is gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven uit de bouwsector. Omdat het Buildbade ERP-systeem specifiek is gericht op de bouw, is deze meteen na aankoop out-of-the-box bruikbaar. Geen implementatieperiodes of installaties, zoals het hoort bij goede softwaretoepassingen. Dankzij de uitgekiende ontwikkeling is Buildbase ook perfect schaalbaar. Of je nu een kleine zelfstandige aannemer bent of een van de grootste bouwbedrijven in België, Buildbase groeit met je mee.

 

Voordelen voor diverse bouwberoepen

Het Buildbase ERP-systeem is geschikt voor alle bedrijven die in de ruime zin van het woord binnen de bouwsector vallen. Of je nu een aannemer bent, op zoek naar goede administratieve software of een architect, dakwerker of tuinaannemer; onze software is flexibel en geeft elke tak van de bouwindustrie een stevig administratief fundament.

 
netwerk

Klaar om je personeelsadministratie te verbeteren en te automatiseren?

Met BuildBase personeelsadministratie krijg je de controle over je personeelszaken terug. Ervaar zelf de kracht van BuildBase door vandaag nog je 30 dagen gratis demo te starten. Optimaliseer je personeelsadministratie en leg de basis voor een efficiënter en succesvoller bouwbedrijf.

Keep it together with BuildBase

De basis voor al jouw bouwprojecten