BuildBase

BuildBase personeels-administratie

De ideale softwareoplossing voor personeelsadministratie binnen bouwbedrijven 

Personeelsadministratie kan een ware uitdaging zijn, vooral in de veeleisende bouwsector. De behoefte aan nauwkeurigheid, compliance met regelgeving en controle over personeelskosten kan het beheren van personeelszaken tot een complexe taak maken. Maar daar komt BuildBase in beeld.
HR bouw

BuildBase personeelsadministratie voor een eenvoudigere administratie

De BuildBase personeelsadministratiemodule is een cloud-based ERP-oplossing die speciaal is ontworpen om bouwbedrijven te helpen bij het vereenvoudigen, stroomlijnen en automatiseren van personeelsadministratie. Onze krachtige tool biedt bouwondernemingen de mogelijkheid om moeiteloos personeelsgegevens te beheren, loonstroken te genereren en tijdregistratie bij te houden, allemaal in één geïntegreerde module. Hierdoor bespaar je kostbare tijd en geld.

Voordelen van de Buildbase personeelsadministratie module

 • Stroomlijning en automatisering:

  BuildBase vereenvoudigt en automatiseert personeelsadministratie, wat resulteert in aanzienlijke tijdsbesparing en kostenverlaging, terwijl de nauwkeurigheid wordt verbeterd.

 • Naadloze integratie:

  De personeelsadministratie module integreert naadloos met de andere modules van het BuildBase ERP-pakket, waardoor je een volledig overzicht hebt van je bedrijfsactiviteiten. Bovendien kun je met onze open API BuildBase koppelen aan andere softwareoplossingen die je mogelijk gebruikt.

 • Op maat voor de bouwsector:

  BuildBase is geen one-size-fits-all oplossing. Het is specifiek ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften en vereisten van bouwbedrijven.

Buildbase bolero
projectbeheer

De krachtige features van de Buildbase personeels-administratie module

 • Uitgebreide personeelsgegevens:

  Beheer moeiteloos alle relevante personeelsinformatie, zoals contactgegevens, functies, opleidingen en vaardigheden, in een geavanceerde database.
 • Eenvoudige tijdregistratie:

  Hou de gewerkte uren bij met onze gebruiksvriendelijke app, wat resulteert in nauwkeurige en probleemloze tijdregistratie.
 • Efficiënte loonadministratie:

  Genereer loonstroken in een handomdraai, op basis van geregistreerde uren en verlofdagen, dankzij de naadloze integratie van de tijdregistratiemodule en personeelsgegevens.
 • Geavanceerde rapportagemogelijkheden

  BuildBase biedt uitgebreide rapportagefuncties, waarmee je personeelskosten en -prestaties in detail kunt analyseren en verbeteren.

Klaar om je personeelsadministratie te verbeteren en te automatiseren?

Met BuildBase personeelsadministratie krijg je de controle over je personeelszaken terug. Ervaar zelf de kracht van BuildBase door vandaag nog je 30 dagen gratis demo te starten. Optimaliseer je personeelsadministratie en leg de basis voor een efficiënter en succesvoller bouwbedrijf.

Keep it together with BuildBase

De basis voor al jouw bouwprojecten