BuildBase CRM Oplossing: Flexibel en schaalbaar

Ontdek hoe de CRM-oplossing van BuildBase je kan helpen om jouw klantrelaties te versterken en je verkoopprestaties te verbeteren. Ons systeem is ontworpen om zowel flexibel als schaalbaar te zijn, perfect voor zowel KMO’s als grotere organisaties die hun klantenbeheer willen optimaliseren.

Waarom is een CRM systeem nuttig?

CRM staat voor Customer Relationship Management. Het is een essentieel hulpmiddel dat bedrijven gebruiken om hun interacties met huidige en toekomstige klanten te beheren. Een CRM-systeem helpt bij het verzamelen van klantgegevens, het bijhouden van verkoopactiviteiten, en het stroomlijnen van communicatieprocessen. 

 

Dit alles is cruciaal voor het verbeteren van klantrelaties en het verhogen van verkoopprestaties. Zowel kleine bedrijven als grote organisaties profiteren ervan door meer inzicht te krijgen in klantbehoeften en gedrag, wat leidt tot betere service en hogere verkopen.

BuildBase CRM tool: Onze functionaliteiten

Beheren van klantgegevens

fficiënt beheren en opslaan van essentiële klantinformatie op één plek. Toegang tot accurate en up-to-date gegevens helpt je sterke relaties op te bouwen.

Documentenbeheer

 Centraliseer alle interacties met klanten op 1 plaats;  inclusief contracten, e-mails, foto’s. 

Projectoverzicht

Volg voor elke klant de actieve en inactieve projecten op in 1 overzicht. 

Mobiele toegang

 Heb altijd alle nodige gegevens letterlijk in je zak. Zo heb je als je klant wilt contacteren als je op locatie bent, steeds alle accurate informatie om je klanten snel en correct verder te helpen.

Unlock extra functionaliteiten samen met andere oplossingen

Voordelen van BuildBase CRM

Integratie van CRM met ERP-systeem

Door ons CRM in ons uitgebreide ERP-systeem te integreren, ontstaat een robuust platform dat je datastromen efficiënter en effectiever maakt. Deze integratie zorgt ervoor dat informatie soepel tussen verschillende afdelingen stroomt. Dit verhoogt de operationele efficiëntie aanzienlijk en zorgt voor real-time updates en rapporten. Dit versnelt besluitvormingsprocessen en verbetert de samenwerking binnen teams.

Het resultaat? Een soepelere workflow tussen afdelingen zoals verkoop, boekhouding en klantenservice, wat de efficiëntie van je bedrijfsvoering verhoogt. Met real-time updates kun je sneller en op basis van betrouwbare gegevens beslissingen nemen.

Personaliseer je CRM-ervaring met BuildBase

Bij BuildBase snappen we dat geen enkele organisatie hetzelfde is. Daarom kun je ons CRM-systeem helemaal naar jouw hand zetten. Kies de functies en modules die het beste aansluiten bij jouw bedrijfsbehoeften en betaal alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt. 

 

Of je nu behoefte hebt aan geavanceerde analytische tools, uitgebreide beheer van klantgegevens, of geïntegreerde communicatietools, wij zorgen ervoor dat jouw CRM-systeem naadloos aansluit bij hoe jouw bedrijf werkt. Bovendien is ons systeem makkelijk schaalbaar, waardoor het meegroeit met jouw bedrijf, hoe groot of klein het ook mag zijn.

Ervaar het gemak

“Met de recente overstap naar Buildbase stond ik voor de uitdaging om al mijn contactgegevens vanuit mijn oude tool over te zetten. Gelukkig heeft Buildbase deze transitie naadloos laten verlopen. Alle gegevens werden moeiteloos voor mij verwerkt, zonder extra opstartkosten of gedoe met aparte facturatie. 

 

Deze overstap heeft me volledig ontzorgd. In plaats van handmatig gegevens over te moeten zetten naar meerdere databases, kon ik direct aan de slag met Buildbase. Dit betekende meer tijd voor mijn bedrijf en minder zorgen over administratieve rompslomp. Dankzij Buildbase ben ik nu beter georganiseerd, zonder dat het me extra tijd of geld heeft gekost.” 

Keep it together with BuildBase

Ervaar zelf de voordelen van onze ERP-software. Boek vandaag nog een demo en ontdek hoe BuildBase jouw bedrijf kan optimaliseren.

Veelgestelde vragen over BuildBase CRM Software

Hoe kan BuildBase CRM mijn verkoopprocessen verbeteren?

Ons CRM-systeem  centraliseert alle informatie op 1 plaats. Dit zorgt dat op ieder moment je steeds laatste contactinformatie of documentatie kan raadplegen. Belt een klant je op voor status van een project, via de applicatie kun je hem meteen verder helpen. 

Ja, BuildBase CRM is ontworpen om flexibel en aanpasbaar te zijn voor een breed scala aan industrieën. Of je nu actief bent in de retail, productie, dienstensector of een andere industrie, ons CRM kan worden aangepast om te voldoen aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

Absoluut, BuildBase CRM kan naadloos worden geïntegreerd met verschillende andere software- en ERP-systemen. Dit zorgt voor een uniforme aanpak van gegevensbeheer en operaties binnen je bedrijf.

Door CRM te integreren met ERP, kun je alle klant- en bedrijfsgegevens op één plaats centraliseren. Dit verbetert de data-accuratesse, verhoogt operationele efficiëntie, en biedt diepgaande inzichten voor betere besluitvorming.

Veiligheid is onze prioriteit. BuildBase CRM gebruikt de nieuwste beveiligingstechnologieën om ervoor te zorgen dat jouw gegevens veilig zijn. We volgen strenge protocollen om data-integriteit en privacy te waarborgen, zodat je met vertrouwen kunt werken.

Sta klaar om de kracht van BuildBase CRM te ervaren en hoe het je bedrijf naar nieuwe hoogtes kan brengen. Vraag nu een demo aan en begin jouw reis naar een efficiëntere bedrijfsvoering.