ERP Software voor Schoonmaakbedrijven

Efficiëntie en nauwkeurigheid zijn essentieel voor schoonmaakbedrijven. Met de ERP oplossingen van BuildBase optimaliseer je je bedrijfsprocessen, van personeelsbeheer tot tijdsregistratie en klantenbeheer. Onze software is speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van de schoonmaaksector, waardoor je je bedrijf effectiever kunt beheren en kosten kunt besparen.

 

Het belang van de juiste software

“Als ondernemer stond ik voor de uitdaging van nieuwe wetgeving omtrent Check in and out at work op de werkvloer.  Hoewel de verplichting pas in september van kracht zou gaan, besloot ik niet te wachten voor de implementatie. Het testen van Buildbase’s demo onthulde al snel de vele efficiënties die het te bieden had. Door direct te starten met de implementatie, ben ik nu volledig voorbereid op de wetswijziging. Mijn werknemers hebben de werking van Buildbase snel omarmd, waardoor in- en uitklokken nu een ingeburgerd onderdeel van onze dagelijkse routine is geworden. 

Vanaf het allereerste moment merkte ik de voordelen. Ik kreeg meer controle over de uren die werden gepresteerd en kon altijd een nauwkeurig beeld geven. Bovendien bood Buildbase de mogelijkheid om mijn klanten te voorzien van overzichtelijke rapporten, wat het vertrouwen in ons bedrijf aanzienlijk versterkte.  Dankzij Buildbase ben ik niet alleen klaar voor de nieuwe wetgeving, maar heb ik ook mijn bedrijfsprocessen geoptimaliseerd en het vertrouwen van mijn klanten versterkt.”

Alle functionaliteiten die je nodig hebt voor je schoonmaakbedrijf

Elke oplossing is zorgvuldig samengesteld om aan de unieke eisen van de schoonmaaksector te voldoen, met functies die specifiek gericht zijn op het stroomlijnen en efficiënter maken van bedrijfsprocessen.

TimeBase

Monitor nauwkeurig het totaal aantal uren van aan- en afwezigheid. Hou steeds een volledig overzicht met een kalenderweergave per werknemer.

SalesBase

Beheer klanten, projecten en facturatie op een georganiseerde manier en centraliseer je contactgegevens en documenten op 1 plaats.

LocateBase

Zorg voor naleving van o.a. de Check In (and Out) at Work-regelgeving, met toegevoegde locatieregistratie voor een volledig beheer van personeel, tijd en projecten.

SalesTimeBase

Maak en verstuur professionele facturen met slechts enkele klikken. Je kan dit automatisch instellen op basis van klant- en projectinformatie en gekoppeld aan locatie- en tijdsregistratie.

Ervaar het gemak

“Met de recente overstap naar Buildbase stond ik voor de uitdaging om al mijn contactgegevens vanuit mijn oude tool over te zetten. Gelukkig heeft Buildbase deze transitie naadloos laten verlopen. Alle gegevens werden moeiteloos voor mij verwerkt, zonder extra opstartkosten of gedoe met aparte facturatie. 

 

Deze overstap heeft me volledig ontzorgd. In plaats van handmatig gegevens over te moeten zetten naar meerdere databases, kon ik direct aan de slag met Buildbase. Dit betekende meer tijd voor mijn bedrijf en minder zorgen over administratieve rompslomp. Dankzij Buildbase ben ik nu beter georganiseerd, zonder dat het me extra tijd of geld heeft gekost.” 

BuildBase groeit met je mee: flexibel & schaalbaar

BuildBase is dé oplossing voor schoonmaakbedrijven. Je kunt zelf je ERP-pakketten samenstellen per gebruiker, waardoor je kosten kunt besparen door alleen te betalen voor de modules die je echt nodig hebt.

 

Je begint met de basismodule ‘Personeelsadministratie’ en voegt daarna naar wens extra modules toe. Vind je niet meteen een module die past bij jouw behoeften? Ons support team staat klaar om naar je wensen te luisteren en de software aan te passen.

Belgische developers, universele ERP-systemen

Een stevige basis voor al jouw projecten begint bij BuildBase. Wij bouwen ERP-software op maat voor KMO’s, die alles omvat van personeelsadministratie en planning tot stockbeheer – allemaal binnen één geïntegreerd platform.

 

Stel zelf je ERP-pakket samen of laat ons aangepaste software op maat ontwikkelen. Met BuildBase houd je alles onder controle.

Keep it together with BuildBase

Ervaar zelf de voordelen van onze ERP-software. Boek vandaag nog een demo en ontdek hoe BuildBase jouw bedrijf kan optimaliseren.