LocateBase: De oplossing voor tijd- en locatieregistratie

Met LocateBase beheer je niet alleen de uren van aan- en afwezigheid van je team, maar houd je ook nauwkeurig bij waar je werknemers zich bevinden. Deze oplossing combineert de kracht van TimeBase met extra functionaliteiten voor locatieregistratie, waardoor je een compleet overzicht krijgt van zowel tijd als locatie.

Waarom LocateBase?

LocateBase is meer dan alleen een tijds- en locatieregistratiesysteem. Het biedt je de mogelijkheid om elk uur van aan-en afwezigheid van je medewerkers nauwkeurig te monitoren en daarbij ook hun locatie te registreren. Met een overzichtelijke kalender weergave per werknemer houd je gemakkelijk het totaalbeeldin de gaten. Deze tool helpt je om de werktijden en locaties efficiënt te beheren en zorgt ervoor dat iedereen precies weet waar hij aan toe is.

De LocateBase Functionaliteiten: Boost Your Productivity

BuildBase biedt verschillende modules die speciaal zijn ontworpen om aan de diverse behoeften van bouwbedrijven te voldoen. Onze ERP software bevat de volgende pakketten:

Tijdsregistratie

Registreer nauwkeurig de uren van je medewerkers.

Locatiegebaseerde tijdsregistratie

Werknemers kunnen eenvoudig hun werkuren registreren met ingebouwde locatie verificatie via een applicatie of webtoepassing, wat de nauwkeurigheid verbetert en fouten minimaliseert.

Real-time locatie verificatie

Krijg direct inzicht in wie er daadwerkelijk op de werkplek is en wie niet, zodat je altijd op de hoogte bent van de aanwezigheid van je personeel.

Personeelsbeheer

Centraliseer alle werknemersgegevens op één plaats voor een gestroomlijnde en efficiënte HR-administratie.

 

Klant & project database

Beheer al je klantinformatie en projectdetails moeiteloos in één overzichtelijk systeem.

Automatische pauze- en overuren telling:

Automatiseer de berekening van pauzes en overuren om te zorgen dat alles volgens de regels gaat en dat er geen fouten worden gemaakt.

Kalenderoverzicht

Zowel werknemers als teamleiders kunnen hun gewerkte uren per dag, week, of maand opvolgen in een duidelijk kalenderoverzicht.

Registratie van thuiswerk

Registreer en monitor de thuiswerkdagen van je personeel en je team, zodat je altijd een compleet beeld hebt van de werkplekken.

Aan- en afwezigheden

Werknemers registreren zelf hun aan- en afwezigheden. Dit maakt het mogelijk voor werknemers, teamleiders en de HR-afdeling om verlofdagen of ziektedagen correct in kaart te brengen en op te volgen.

 

De voordelen van LocateBase

Locatieregistratie oplossing op maat

LocateBase biedt flexibiliteit en aanpasbaarheid om perfect aan te sluiten bij de unieke behoeften van jouw bedrijf. Met flexibele abonnementsmodellen kun je je abonnement aanpassen naargelang de groei van je bedrijf, zodat je alleen betaalt voor wat je echt nodig hebt. Dankzij de modulaire opbouw kun je kiezen en combineren welke modules het beste passen bij jouw bedrijfsvoering. De aanpasbare setup stelt je in staat om je locatie- en tijdsregistratie precies zo te configureren als jij wilt, met alleen de functies die je gebruikt.

Vragen?
Contacteer ons!

Wil je meer weten over hoe LocateBase jouw tijd- en locatieregistratie kan optimaliseren? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een demo te boeken. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de beste oplossing voor jouw bedrijf te vinden.

Keep it together with BuildBase

Ervaar zelf de voordelen van TimeBase. Boek vandaag nog een demo en ontdek hoe BuildBase jouw bedrijf kan optimaliseren.

Veelgestelde vragen over LocateBase

Wat is LocateBase?

LocateBase is een geavanceerd tijd- en locatieregistratiesysteem dat je helpt om de aanwezigheid en locaties van je medewerkers nauwkeurig te monitoren. Het biedt een overzichtelijke kalenderweergave en uitgebreide rapportagemogelijkheden

LocateBase ondersteunt je bij het naleven van wettelijke vereisten zoals de Check-In-At-Work (CIAO) regelgeving en rittenregistratie voor mobiliteitsbudgetten, wat essentieel is voor sectoren zoals schoonmaak en bouw.

Ja, LocateBase biedt de mogelijkheid om thuiswerkdagen van je personeel te registreren en te monitoren, zodat je altijd een compleet beeld hebt van de werkplekken van je medewerkers.

LocateBase maakt gebruik van locatiegebaseerde tijdsregistratie en real-time verificatie, waardoor het risico op foutieve registraties wordt verminderd en je altijd betrouwbare gegevens hebt.

Ja, LocateBase biedt flexibele abonnementsmodellen en een modulaire opbouw. Dit stelt je in staat om de software precies aan te passen aan de behoeften van jouw bedrijf, zodat je alleen betaalt voor de functies die je echt nodig hebt.