Personeelsbeheer met BuildBase software: Ervaar het gemak

Ontdek hoe de personeelsbeheer software van BuildBase je dagelijkse HR-taken kan vereenvoudigen.
Onze software is ontworpen om de efficiëntie te verhogen en werknemerstevredenheid te verbeteren, essentieel voor het slagen van elk modern bedrijf.

Waarom is personeelsbeheer belangrijk?

Je kunt je ERP-pakketten zelf samenstellen per gebruiker, waardoor je de kosten kunt drukken. Dit zorgt voor een efficiënte en kosteneffectieve manier om je bedrijfsprocessen te beheren.

 

Je begint jouw ERP-pakket met de basismodule ‘Personeelsadministratie’. Daarna kun je modules naar wens toevoegen. Vind je niet meteen een module die aansluit bij jouw specifieke behoeften? Onze medewerkers luisteren graag naar jouw wensen en passen de software aan om perfect te voldoen aan jouw eisen.

BuildBase Personeelsbeheersysteem: De Functionaliteiten

BuildBase biedt verschillende modules die speciaal zijn ontworpen om aan diverse behoeften te voldoen.
Onze ERP software bevat de volgende pakketten:

Beheren van werknemer gegevens

Beheer alle informatie van je werknemers allemaal op één plaats. Wijs werknemers toe aan hun team.

Personaliseer je informatie

Voeg als werknemer een persoonlijke avatar of foto toe. Maak het zo makkelijker voor nieuwe en huidige werknemers om persoonlijke link te leggen tussen naam en functie. 

Documentenbeheer

Centraliseer alle interacties met werknemers op 1 plaats;  inclusief contracten, afwezigheidsattesten, evaluatieformulieren

Mobiele toegang via applicatie

Heb altijd alle nodige gegevens via je gsm letterlijk op zak. Zo kan je je werknemer steeds contacteren, je hebt steeds accurate informatie om je werknemer snel en correct verder te helpen. 

Voordelen van BuildBase personeelsbeheer software

Naadloos geïntegreerd met je ERP-systeem

Onze personeelsbeheer software werkt perfect samen met andere ERP-modules van BuildBase, waardoor je een allesomvattend beheersysteem krijgt dat alle bedrijfsprocessen integreert. Deze integratie centraliseert je gegevens, waardoor je consistentie in informatie behoudt en makkelijker toegang hebt tot cruciale data. 

Het resultaat? Een soepelere workflow tussen afdelingen zoals verkoop, boekhouding en klantenservice, wat de efficiëntie van je bedrijfsvoering verhoogt. Met real-time updates kun je sneller en op basis van betrouwbare gegevens beslissingen nemen.

Stel jouw personeelsbeheer systeem op maat samen

Bij het samenstellen van jouw ideale personeelsbeheer systeem is het belangrijk om functionaliteiten te kiezen die aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Evalueer je huidige HR-processen om efficiëntieverbeteringen te identificeren, kies voor een schaalbaar systeem dat meegroeit met je bedrijf, en zorg voor goede integratie met bestaande systemen. Belangrijk is ook dat het systeem gebruiksvriendelijk is, zodat iedereen er gemakkelijk mee kan werken. En kom je er niet uit? Dan kijken we graag met je mee.

Verbeterd personeelsbeheer met BuildBase

“Voordat ik Buildbase ontdekte, maakte ik me zorgen over de tijd die dagelijks verloren zou gaan aan het registreren van klanten, projecten en werknemers. Gelukkig bleken die zorgen ongegrond dankzij de gebruiksvriendelijke app van Buildbase. Het registreren van een nieuwe klant, project of werknemer kost slechts 10 seconden, en het in- en uitklokken van werknemers zelfs maar 5 seconden. 

Dankzij deze eenvoudige en snelle processen bespaar ik als werkgever niet alleen veel tijd, maar ook onnodige vragen en gedoe. Alles verloopt nu snel en overzichtelijk via Buildbase, waardoor ik mijn tijd kan besteden aan de groei van mijn bedrijf in plaats van aan administratieve rompslomp. Met Buildbase hebben we een efficiënte oplossing gevonden die perfect past bij onze behoeften en die ons dagelijks werk aanzienlijk vereenvoudigt.” 

Keep it together with BuildBase

Ervaar zelf de voordelen van onze ERP-software. Boek vandaag nog een demo en ontdek hoe BuildBase jouw bedrijf kan optimaliseren.

Veelgestelde vragen over personeelsbeheer software

Wat kan personeelsbeheer software voor mijn bedrijf betekenen?

Onze software helpt bij het automatiseren en stroomlijnen van alle personeelsgerelateerde taken, waardoor je HR-team zich kan richten op strategische initiatieven zoals werknemersontwikkeling en betrokkenheid.

Veiligheid is onze topprioriteit. Onze software gebruikt geavanceerde encryptie en meerdere beveiligingslagen om te zorgen dat alle werknemersgegevens veilig zijn.

Ja, onze personeelsbeheer software is ontworpen om gemakkelijk te integreren met verschillende systemen, waardoor je een naadloze workflow tussen verschillende afdelingen kunt creëren.

Ontdek hoe onze personeelsbeheer software je bedrijf kan helpen om efficiënter en effectiever te functioneren. Plan vandaag nog een demo en zie zelf de kracht van BuildBase.