TimeBase: online tijdsregistratie vereenvoudigd

Met TimeBase beheer je moeiteloos de uren van aanwezigheid en afwezigheid van je team en behoud je een helder overzicht met onze uitgebreide kalender per werknemer.

Waarom TimeBase?

TimeBase is meer dan alleen een tijdsregistratiesysteem. Het biedt je de mogelijkheid om elk uur van aan-en afwezigheid van je medewerkers nauwkeurig te monitoren. Met een overzichtelijke kalender weergave per werknemer houd je gemakkelijk het totaalbeeld in de gaten. Deze tool helpt je om de werktijden efficiënt te beheren en zorgt ervoor dat iedereen precies weet waar hij aan toe is.

TimeBase functionaliteiten: boost your productivity 

BuildBase biedt verschillende modules die speciaal zijn ontworpen om aan de diverse behoeften van bouwbedrijven te voldoen. Onze ERP software bevat de volgende pakketten:

Tijdsregistratie

Registreer nauwkeurig de uren van je medewerkers.

Personeelsbeheer

Centraliseer alle gegevens van werknemers op één plaats.

Klant & Project Database

Beheer al je klantinformatie en projectdetails moeiteloos.

De voordelen van TimeBase

Ervaar het gemak
van TimeBase

“Als ondernemer stond ik voor de uitdaging van nieuwe wetgeving omtrent Check in and out at work op de werkvloer.  Hoewel de verplichting pas in september van kracht zou gaan, besloot ik niet te wachten voor de implementatie. Het testen van Buildbase’s demo onthulde al snel de vele efficiënties die het te bieden had. Door direct te starten met de implementatie, ben ik nu volledig voorbereid op de wetswijziging. Mijn werknemers hebben de werking van Buildbase snel omarmd, waardoor in- en uitklokken nu een ingeburgerd onderdeel van onze dagelijkse routine is geworden. 

 

Vanaf het allereerste moment merkte ik de voordelen. Ik kreeg meer controle over de uren die werden gepresteerd en kon altijd een nauwkeurig beeld geven. Bovendien bood Buildbase de mogelijkheid om mijn klanten te voorzien van overzichtelijke rapporten, wat het vertrouwen in ons bedrijf aanzienlijk versterkte.  Dankzij Buildbase ben ik niet alleen klaar voor de nieuwe wetgeving, maar heb ik ook mijn bedrijfsprocessen geoptimaliseerd en het vertrouwen van mijn klanten versterkt.”

Stel jouw ideale tijdsregistratie tool samen

Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste modules voor jouw bedrijf. Zo investeer je alleen in wat echt nodig is voor jouw bedrijfsvoering. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, zodat je de beste oplossing krijgt die perfect aansluit op je behoeften. Met onze ondersteuning weet je zeker dat je efficiënt en effectief aan de slag kunt. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en stel jouw ideale online tijdsregistratie tool samen.

Vragen?
Contacteer ons!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over hoe ons tijdsregistratiesysteem jouw bedrijf kan helpen efficiënter te opereren? Ons team staat klaar om je te ondersteunen met alle informatie die je nodig hebt.

Keep it together with BuildBase

Ervaar zelf de voordelen van TimeBase. Boek vandaag nog een demo en ontdek hoe BuildBase jouw bedrijf kan optimaliseren.

Veelgestelde vragen over TimeBase

Wat is TimeBase?

TimeBase is een uitgebreide tijdsregistratie tool die helpt bij het nauwkeurig bijhouden van de aanwezigheid en afwezigheid van medewerkers. Het biedt een overzichtelijke kalenderweergave per werknemer, waardoor je altijd een volledig beeld hebt van hun werkuren.

TimeBase verbetert de efficiëntie van je personeelsbeheer door nauwkeurige tijdregistratie en duidelijke overzichten. Dit helpt je om loonadministratie te vereenvoudigen, overuren beter te beheren en inzicht te krijgen in de productiviteit van je team.

Ja, TimeBase is flexibel en schaalbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang. Of je nu een klein team hebt of een grote organisatie beheert, TimeBase kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften.

Absoluut, TimeBase is ontworpen om naadloos te integreren met andere BuildBase modules en bestaande HR- en ERP-systemen. Dit zorgt voor een uniforme workflow en betere data-integriteit binnen je organisatie.

Bij BuildBase bieden we uitstekende klantenservice en ondersteuning. Ons team staat klaar om je te helpen met vragen en problemen, en we bieden uitgebreide training om ervoor te zorgen dat je het maximale uit TimeBase haalt.