Pakketten

Ontdek hoe ons ERP-systeem van BuildBase jouw bedrijf efficiënter en betrouwbaarder kan maken. Ons systeem is perfect voor elke grootte van bedrijf, van kleine en middelgrote ondernemingen tot grote corporaties, en integreert al je bedrijfsprocessen naadloos. Ontdek de verschillende BuildBase pakketten op deze pagina.

TimeBase

Monitor nauwkeurig het totaal aantal uren van aan-en afwezigheid. Hou steeds een volledig overzicht met een kalenderweergave per werknemer. 

LocateBase

Zorg voor naleving van de Check In (and out) at Work-regelgeving of registreer correct vervoer voor mobiliteitsbudget. Met toegevoegde locatieregistratie!

SalesBase

Beheer klanten, projecten en facturatie op een georganiseerde manier en centraliseer je contactgegevens en documenten op één plaats. 

SalesTimeBase

Maak en verstuur professionele facturen met slechts enkele klikken. Je kan dit automatisch instellen op basis van klant- en projectinformatie en gekoppeld aan locatie- en tijdsregistratie.

Coming Soon

Onze nieuwe oplossing zal hier binnenkort worden toegevoegd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Houd onze website in de gaten of neem contact op voor meer informatie over onze toekomstige oplossingen. 

Je eigen pakket

Stel je eigen pakket geheel naar wens samen. Kies de modules die passen bij uw bedrijf, bepaal het aantal medewerkers en geniet van software op maat. Stel onze software samen naar jouw noden!

Stel jouw ideale ERP-systeem samen!

Het kiezen van de juiste modules voor jouw ERP-systeem kan inderdaad overweldigend zijn. Daarom staan onze experts altijd klaar om je te begeleiden bij het selecteren van de modules die het beste passen bij jouw bedrijfsvoering. We zorgen ervoor dat je investeert in wat je daadwerkelijk nodig hebt, zonder overbodige kosten. Samen bouwen we een systeem dat niet alleen vandaag werkt, maar ook meegroeit met jouw onderneming.