ERP software voor bouwbedrijven

ERP software is onmisbaar voor bouwbedrijven die hun bedrijfsprocessen willen optimaliseren en stroomlijnen. BuildBase biedt een complete ERP-oplossingen die speciaal zijn ontworpen om de unieke behoeften van de bouwsector te vervullen. Met BuildBase kun je alle aspecten van je bedrijf efficiënter beheren en controleren.

Het belang van ERP software voor bouwbedrijven

“Als ondernemer in de bouwsector sta je het liefst mee met je collega’s op de werf. Toch kleven administratie en projectbeheer je vaker aan je bureaustoel vast dan je eigenlijk zelf zou willen. Gelukkig lost zelfs de sterkste kit met het juiste product. Buildbase ERP-software is de siliconenverwijderaar die jou opnieuw losmaakt van je bureau en ervoor zorgt dat je meer tijd krijgt voor het echte werk. 

Net omdat Buildbase gespecialiseerd is in oplossingen voor de bouw, begrijpen wij als geen ander dat de bouwsector in België te maken heeft met complexe projecten, een ingewikkelde personeelsadministratie, versnipperde communicatie met medewerkers op locatie en strakke deadlines. 

Buildbase biedt de perfecte tools voor projectbeheer in de bouw, zoals geavanceerde personeelsadministratie, aangevuld met een efficiënt tijdregistratiesysteem en een klant- en projectbeheersysteem voor open communicatie tussen alle partijen. Ons ERP-systeem is specifiek ontworpen voor de bouwsector en helpt u bij het optimaliseren van processen, waardoor jij tijd en middelen bespaart.

Alle functionaliteiten die je nodig hebt voor jouw bouwbedrijf

BuildBase biedt verschillende modules die speciaal zijn ontworpen om aan de diverse behoeften van bouwbedrijven te voldoen. Onze ERP software bevat de volgende pakketten:

TimeBase

Monitor nauwkeurig het totaal aantal uren van aan- en afwezigheid. Hou steeds een volledig overzicht met een kalenderweergave per werknemer.

SalesBase

Beheer klanten, projecten en facturatie op een georganiseerde manier en centraliseer je contactgegevens en documenten op 1 plaats.

LocateBase

Zorg voor naleving van o.a. de Check In (and Out) at Work-regelgeving, met toegevoegde locatieregistratie voor een volledig beheer van personeel, tijd en projecten.

SalesTimeBase

Maak en verstuur professionele facturen met slechts enkele klikken. Je kan dit automatisch instellen op basis van klant- en projectinformatie en gekoppeld aan locatie- en tijdsregistratie.

Ervaar het gemak

“Als ondernemer stond ik voor de uitdaging van nieuwe wetgeving omtrent Check in and out at work op de werkvloer.  Hoewel de verplichting pas in september van kracht zou gaan, besloot ik niet te wachten voor de implementatie. Het testen van Buildbase’s demo onthulde al snel de vele efficiënties die het te bieden had. Door direct te starten met de implementatie, ben ik nu volledig voorbereid op de wetswijziging. Mijn werknemers hebben de werking van Buildbase snel omarmd, waardoor in- en uitklokken nu een ingeburgerd onderdeel van onze dagelijkse routine is geworden. 

 

Vanaf het allereerste moment merkte ik de voordelen. Ik kreeg meer controle over de uren die werden gepresteerd en kon altijd een nauwkeurig beeld geven. Bovendien bood Buildbase de mogelijkheid om mijn klanten te voorzien van overzichtelijke rapporten, wat het vertrouwen in ons bedrijf aanzienlijk versterkte.  Dankzij Buildbase ben ik niet alleen klaar voor de nieuwe wetgeving, maar heb ik ook mijn bedrijfsprocessen geoptimaliseerd en het vertrouwen van mijn klanten versterkt.” 

BuildBase groeit met je mee: flexibel & schaalbaar

BuildBase is dé oplossing voor bouwbedrijven. Je kunt je ERP-pakketten zelf samenstellen per gebruiker, waardoor je de kosten kunt drukken voor gebruikers die slechts met één module werken. Dit zorgt voor een efficiënte en kosteneffectieve manier om je bedrijfsprocessen te beheren.

 

Je begint jouw ERP-pakket altijd met de basismodule ‘Personeelsadministratie’. Daarna kun je modules naar wens toevoegen. Vind je niet meteen een module die aansluit bij jouw specifieke behoeften? Onze developers luisteren graag naar jouw wensen en passen de software aan om perfect te voldoen aan jouw eisen.

Belgische developers, universele ERP-systemen

Een stevige basis voor al jouw projecten begint bij BuildBase. Wij bouwen ERP-software op maat voor KMO’s, die alles omvat van personeelsadministratie en planning tot stockbeheer – allemaal binnen één geïntegreerd platform.

 

Stel zelf je ERP-pakket samen of laat ons aangepaste software op maat ontwikkelen. Met BuildBase houd je alles onder controle.

Keep it together with BuildBase

Ervaar zelf de voordelen van onze ERP-software. Boek vandaag nog een demo en ontdek hoe BuildBase jouw bedrijf kan optimaliseren.