Locatie registratie oplossing: ervaar het gemak

Ontdek hoe de locatie registratie oplossing van BuildBase, geïntegreerd in ons ERP-pakket, je dagelijkse bedrijfsvoering kan vereenvoudigen. Dit systeem is perfect voor zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen, en is ontworpen om zowel nauwkeurig als makkelijk in gebruik te zijn.

Waarom is een locatie registratie oplossing nuttig?

Een locatie registratie oplossing helpt je de aanwezigheid van je team op specifieke locaties nauwkeurig bij te houden. Dit is cruciaal voor effectieve controle, nauwkeurige loonadministratie en naleving van wetgeving. Ons systeem zorgt voor duidelijkheid en helpt je bedrijf bij het stroomlijnen van processen, wat tijd en geld bespaart.

BuildBase locatie registratie oplossing : de functionaliteiten

BuildBase biedt verschillende modules die speciaal zijn ontworpen om aan de diverse behoeften van bouwbedrijven te voldoen. Onze ERP software bevat de volgende pakketten:

Locatiegebaseerde tijdsregistratie

Werknemers kunnen eenvoudig hun werkuren registreren met ingebouwde locatieverificatie via een applicatie of webtoepassing, wat de nauwkeurigheid verbetert en fouten minimaliseert.

Real-time locatie verificatie

Krijg direct inzicht in wie er daadwerkelijk op de werkplek is en wie niet, zodat je altijd op de hoogte bent van de aanwezigheid van je personeel.

Automatische foutreductie

Door de locatieverificatie wordt het risico op foutieve tijdsregistraties verminderd, bijvoorbeeld wanneer werknemers hun uren registreren voordat ze op de werkplek aankomen.

Naleving van wetgeving

Onze oplossing helpt je bij het naleven van wettelijke vereisten zoals de Check-In-At-Work (CIAO) regelgeving en rittenregistratie in het kader van mobiliteitsbudgetten, essentieel voor sectoren zoals de schoonmaak en bouw.

Integratie met tijdsregistratie

Combineer locatie verificatie met tijdsregistratie voor een allesomvattend overzicht van werkuren en aanwezigheid.

Houd het overzicht

Zowel werknemers als teamleiders kunnen hun gewerkte uren per dag, week, maand opvolgen in een duidelijk kalenderoverzicht.

 

Unlock extra functionaliteiten samen met andere oplossingen

Voordelen van de BuildBase tijdsregistratie tool

Volledig geïntegreerd: wel zo makkelijk

Wanneer je kiest voor de locatie registratie module van BuildBase, kies je voor een systeem dat perfect integreert met onze andere ERP-modules. Dit betekent dat alle informatie over personeelsbeheer, projectmanagement en tijdregistratie centraal wordt opgeslagen. 

 

Dit maakt je data consistent en makkelijk toegankelijk. Een geïntegreerde aanpak verbetert ook de samenwerking tussen afdelingen zoals HR en projectmanagement, waardoor je processen vloeiender en efficiënter verlopen. Bovendien zorgt dit ervoor dat je altijd real-time inzichten hebt in de stand van zaken, wat je helpt om snel geïnformeerde beslissingen te nemen.

Afgestemd op jouw bedrijfsdoelen

Onze BuildBase locatie registratie tool past zich aan jouw specifieke bedrijfsbehoeften aan. Het maakt niet uit of je projecten beheert, uren registreert of locaties moet verifiëren; onze tool is flexibel genoeg om aangepast te worden aan verschillende bedrijfsmodellen. 

Projectgebaseerde bedrijven profiteren van de mogelijkheid om locaties en kosten direct aan specifieke projecten toe te wijzen, wat helpt bij nauwkeurige registratie en effectief projectbeheer. Consultants en freelancers kunnen de nauwkeurige urenregistratie waarderen, terwijl bedrijven met meerdere locaties onze real-time locatieverificatie en controlefunctie bijzonder nuttig vinden.

Ervaar het gemak

“Als ondernemer stond ik voor de uitdaging van nieuwe wetgeving omtrent Check in and out at work op de werkvloer.  Hoewel de verplichting pas in september van kracht zou gaan, besloot ik niet te wachten voor de implementatie. Het testen van Buildbase’s demo onthulde al snel de vele efficiënties die het te bieden had. Door direct te starten met de implementatie, ben ik nu volledig voorbereid op de wetswijziging. Mijn werknemers hebben de werking van Buildbase snel omarmd, waardoor in- en uitklokken nu een ingeburgerd onderdeel van onze dagelijkse routine is geworden. 

 

Vanaf het allereerste moment merkte ik de voordelen. Ik kreeg meer controle over de uren die werden gepresteerd en kon altijd een nauwkeurig beeld geven. Bovendien bood Buildbase de mogelijkheid om mijn klanten te voorzien van overzichtelijke rapporten, wat het vertrouwen in ons bedrijf aanzienlijk versterkte.  Dankzij Buildbase ben ik niet alleen klaar voor de nieuwe wetgeving, maar heb ik ook mijn bedrijfsprocessen geoptimaliseerd en het vertrouwen van mijn klanten versterkt.” 

Keep it together with BuildBase

Ervaar zelf de voordelen van onze ERP-software. Boek vandaag nog een demo en ontdek hoe BuildBase jouw bedrijf kan optimaliseren.

Veelgestelde vragen over BuildBase locatie registratie

Hoe werkt de locatiegebaseerde tijdsregistratie in BuildBase?

Onze locatie gebaseerde tijdsregistratie gebruikt GPS-verificatie om nauwkeurig bij te houden waar je medewerkers hun werkuren registreren. Dit zorgt ervoor dat de ingevoerde werkuren kloppen met de werkelijke locatie van je werknemers, waardoor fouten worden verminderd.

Ja, de locatie registratie tool integreert naadloos met andere ERP-modules van BuildBase zoals personeelsadministratie, tijdsregistratie en projectmanagement. Dit zorgt voor een uniforme en efficiënte workflow binnen je bedrijf.

Absoluut. Onze tool is flexibel en schaalbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang. Of je nu een klein bedrijf hebt of een grote onderneming, BuildBase biedt de oplossing die bij je past.

Onze locatie registratietool helpt je te voldoen aan wettelijke vereisten zoals de Check-In-At-Work (CIAO) regelgeving en rittenregistratie in het kader van mobiliteitsbudgetten. Dit is essentieel voor sectoren zoals de schoonmaak en bouw.

Geen probleem. Onze developers luisteren graag naar jouw specifieke wensen en passen de software aan om te voldoen aan jouw behoeften. We zorgen ervoor dat je precies krijgt wat je nodig hebt voor jouw bedrijfsvoering.