SalesTimeBase: de oplossing voor tijd, locatie én klantenbeheer

Met SalesTimeBase, de combinatie van de krachtige functies van LocateBase en SalesBase, beheer je moeiteloos de uren, locaties en klantrelaties van je team en kan je hieruit automatisch facturen opmaken, versturen en opvolgen Dit alles-in-één pakket biedt je een uitgebreide set tools om zowel je tijdsregistratie als je salesproces te optimaliseren.

Waarom SalesTimeBase?

SalesTimeBase is een pakket waarbij we verschillende oplossingen samenbrengen om maximale efficiëntie te realiseren in jouw adminstratie. Beheer alle informatie centraal in ons klantenbeheersysteem, werknemers en onderaannemers kunnen hun tijd en locatie registreren op de juiste klanten en projecten, en hieruit kan je automatisch facturatie aanvragen. De combinatie van alles in 1 pakket zorgt ervoor dat alles eenvoudig en efficiënt verloopt. . Of je nu een KMO of een grote onderneming runt, een goed klantenbeheersysteem is essentieel voor het verbeteren van de klanttevredenheid en het verhogen van je verkoopresultaten.

De SalesTimeBase Functionaliteiten: Boost your productivity and sales

Met SalesBase aan je zijde, ben je uitgerust om je verkoop naar een hoger niveau te tillen door middel van de volgende functionaliteiten:

Tijdsregistratie

Registreer nauwkeurig de uren van je medewerkers.

Locatiegebaseerde tijdsregistratie

Werknemers kunnen eenvoudig hun werkuren registreren met ingebouwde locatieverificatie, wat de nauwkeurigheid verbetert en fouten minimaliseert.

Real-time locatieverificatie

Krijg direct inzicht in wie er daadwerkelijk op de werkplek is en wie niet.

CRM (Customer Relationship Management)

Beheer je klantrelaties effectief door alle interacties en data te centraliseren. Krijg een 360-graden overzicht van je klanten, van eerste contact tot after-sales support.

Facturatie

Stroomlijn de verwerking van betalingen en facturen. SalesTimeBase maakt het gemakkelijk om facturen snel en accuraat op te stellen, te versturen en te beheren.

Offerte (binnenkort)

Genereer offertes die indruk maken en zet potentiële klanten om in vaste klanten. Snel en foutloos gepersonaliseerde offertes opstellen, aanpassen en versturen.

Overige functionaliteiten

De voordelen van SalesTimeBase

Ervaar het gemak: Succes met SalesTimeBase

“Met de recente overstap naar Buildbase stond ik voor de uitdaging om al mijn contactgegevens vanuit mijn oude tool over te zetten. Gelukkig heeft Buildbase deze transitie naadloos laten verlopen. Alle gegevens werden moeiteloos voor mij verwerkt, zonder extra opstartkosten of gedoe met aparte facturatie. 

Deze overstap heeft me volledig ontzorgd. In plaats van handmatig gegevens over te moeten zetten naar meerdere databases, kon ik direct aan de slag met Buildbase. Dit betekende meer tijd voor mijn bedrijf en minder zorgen over administratieve rompslomp. Dankzij Buildbase ben ik nu beter georganiseerd, zonder dat het me extra tijd of geld heeft gekost.”

Op maat gemaakte oplossingen voor tijd-, locatie- en klantenbeheer

Wij zorgen voor de juiste assistentie bij het selecteren van de modules die jouw bedrijf echt nodig heeft. Zo investeer je alleen in wat noodzakelijk is voor jouw bedrijfsvoering. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en ontdek hoe SalesTimeBase jouw bedrijfsprocessen kan optimaliseren.

Vragen?
Contacteer ons!

Ben je klaar om je tijd-, locatie- en klantenbeheer te optimaliseren met SalesTimeBase? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een demo te boeken. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de beste oplossing voor jouw bedrijf te vinden.

Keep it together with BuildBase

Ervaar zelf de voordelen van TimeBase. Boek vandaag nog een demo en ontdek hoe BuildBase jouw bedrijf kan optimaliseren.

Veelgestelde vragen over SalesTimeBase

Wat is SalesTimeBase?

SalesTimeBase is een uitgebreide oplossing voor tijd-, locatie- en klantenbeheer. Het helpt je bij het nauwkeurig registreren van werktijden, het monitoren van locaties en het beheren van klantrelaties.

 

SalesTimeBase verbetert de efficiëntie van je bedrijfsprocessen door tijdsregistratie, locatieverificatie en klantenbeheer te combineren in één systeem. Dit zorgt voor nauwkeurige gegevens en beter inzicht in je bedrijfsvoering.

Ja, SalesTimeBase is flexibel en schaalbaar, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van zowel kleine ondernemingen als grote bedrijven.

Absoluut, SalesTimeBase is ontworpen om naadloos te integreren met andere systemen die je al gebruikt, zoals HR- en ERP-software, voor een uniforme workflow en betere data-integriteit.

Ja, wij bieden uitgebreide ondersteuning en training om ervoor te zorgen dat je team optimaal gebruik kan maken van SalesTimeBase. Ons supportteam staat altijd klaar om je te helpen met vragen en problemen.