SalesBase: Jouw complete oplossing voor facturatie en klantbeheer

Ontdek SalesBase, de eenvoudige tool die facturatie en klantbeheer naadloos combineert in één gebruiksvriendelijke oplossing.Of je nu een kleine onderneming leidt of aan het roer staat van een grote organisatie, SalesBase biedt de tools die je nodig hebt om succesvol te zijn.

Waarom SalesBase?

SalesBase  biedt een krachtige combinatie van BuildBase’s befaamde facturatie software en een flexibele, schaalbare CRM-oplossing. Het is ontworpen om je dagelijkse bedrijfsvoering te optimaliseren en te vereenvoudigen. Met SalesBase kun je zowel je facturatieproces stroomlijnen als je klantrelaties verbeteren, allemaal binnen één platform.

De SalesBase functionaliteiten: Boost Your Sales

Met SalesBase aan je zijde, ben je uitgerust om je verkoop naar een hoger niveau te tillen door middel van de volgende functionaliteiten:

Automatische facturering

Stel automatische verzendopties in om tijd te besparen.

Personalisatie

Voeg uw bedrijfslogo toe voor professionele en consistente facturen.

Duidelijke rapportages

Krijg een overzicht van opgemaakte facturen en betaling statussen.

Klantgegevens beheren

Bewaar en beheer essentiële klantinformatie op één plek.

Documentenbeheer

Centraliseer alle klantinteracties inclusief contracten, e-mails en foto’s.

Projectoverzicht

Volg alle actieve en inactieve projecten voor elke klant in één overzicht.

What’s in it for me? De voordelen van SalesBase

Klantverhalen: Succes met SalesBase

“Voordat ik BuildBase ontdekte, maakte ik me zorgen over de tijd die dagelijks verloren zou gaan aan het registreren van klanten, projecten en werknemers. Gelukkig bleken die zorgen ongegrond dankzij de gebruiksvriendelijke app van Buildbase. Het registreren van een nieuwe klant, project of werknemer kost slechts 10 seconden, en het in- en uitklokken van werknemers zelfs maar 5 seconden. 

Dankzij deze eenvoudige en snelle processen bespaar ik als werkgever niet alleen veel tijd, maar ook onnodige vragen en gedoe. Alles verloopt nu snel en overzichtelijk via BuildBase, waardoor ik mijn tijd kan besteden aan de groei van mijn bedrijf in plaats van aan administratieve rompslomp. Met BuildBase hebben we een efficiënte oplossing gevonden die perfect past bij onze behoeften en die ons dagelijks werk aanzienlijk vereenvoudigt.” 

Stel jouw ideale klantenbeheersysteem samen

Ervaar hoe SalesBase je het gemak  geeft van een gestroomlijnd facturatieproces gecombineerd met een robuust klantbeheersysteem dat naadloos aansluit bij jouw unieke bedrijfsbehoeften. Betaal alleen voor wat je echt nodig hebt, en vermijd zo onnodige uitgaven. Met de mogelijkheid om moeiteloos te integreren met andere BuildBase oplossingen, groeit SalesBase met je mee, perfect voor elke fase van je bedrijf. Van KMO tot gevestigde onderneming. 

Versterk je bedrijfsvoering, verbeter je klantrelaties en verhoog de verkoopprijzen met deze alles-in-één oplossing SalesBase.

Vragen?
Contacteer ons!

Heb je vragen over hoe SalesBase kan worden geïntegreerd in jouw bedrijf of wil je meer informatie over specifieke functies? Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het optimaliseren van je klantbeheerprocessen.

Keep it together with BuildBase

Ervaar zelf de voordelen van TimeBase. Boek vandaag nog een demo en ontdek hoe BuildBase jouw bedrijf kan optimaliseren.

Veelgestelde vragen over TimeBase

Wat maakt SalesBase anders dan andere klantenbeheersystemen?

SalesBase onderscheidt zich door zijn aanpasbaarheid en integratiemogelijkheden. Je betaalt alleen voor de functies die je gebruikt, waardoor het systeem zowel kostenefficiënt als perfect toegespitst is op jouw specifieke bedrijfsbehoeften.

Ja, SalesBase is ontworpen om naadloos te integreren met diverse andere bedrijfssystemen. Dit zorgt voor een soepele workflow en minimaliseert de behoefte aan meerdere losstaande softwareoplossingen.

SalesBase is veelzijdig en kan worden aangepast aan elke branche. Of je nu in de detailhandel, productie, dienstverlening of een andere sector actief bent, SalesBase kan worden geconfigureerd om aan jouw unieke eisen te voldoen.

Je kunt bijna direct beginnen. Na een korte onboarding-periode, waarin we jouw specifieke behoeften vaststellen en de software daarop afstemmen, kun je meteen aan de slag met het verbeteren van je klantenbeheer.

Absoluut, onze klantenservice en technische ondersteuning zijn ongeëvenaard. We bieden snelle en effectieve hulp om ervoor te zorgen dat je altijd het maximale uit SalesBase kunt halen.