Tijdsregistratiesysteem van BuildBase: nauwkeurig en gebruiksvriendelijk

Ontdek hoe het tijdsregistratiesysteem van BuildBase je dagelijkse bedrijfsvoering kan vereenvoudigen.
Dit systeem is perfect voor zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen, en is ontworpen om zowel nauwkeurig als makkelijk in gebruik te zijn.

Waarom is een tijdregistratiesysteem nuttig?

Een tijdsregistratiesysteem helpt je de werkuren van je team nauwkeurig bij te houden. Het is cruciaal voor effectieve planning, nauwkeurige loonadministratie en efficiënt projectmanagement. Ons systeem zorgt voor duidelijkheid en helpt je bedrijf bij het stroomlijnen van processen, wat tijd en geld bespaart.

Verhoog je productiviteit met onze tijdregistratie tool

BuildBase biedt verschillende modules die speciaal zijn ontworpen om aan diverse behoeften te voldoen. 
 Onze ERP software bevat de volgende pakketten:

Digitale Prikklok

Werknemers kunnen eenvoudig in- en uitklokken via applicatie of webtoepassing, wat de nauwkeurigheid verbetert.

Real-time urenregistratie:

Krijg direct inzicht in wie er aan het werk is en wie niet, zodat je altijd op de hoogte bent.

Automatische pauze- en overuren telling:

Automatiseer de berekening van pauzes en overuren om te zorgen dat alles volgens de regels gaat.

Duidelijk overzicht met kalender

Zoals als werknemer als je teamleader kan je steeds je gewerkte uren per dag, week, maand mooi opvolgen in duidelijk kalenderoverzicht. 

Registreer thuiswerk

Registreer en monitor de thuiswerkdagen van je personeel en je team. 

Registratie aan-en afwezigheden

Werknemers registreren zelf hun aan-en afwezigheden. Zo kan werknemer, teamleader en HR afdeling correct alle verlofdagen of ziektedagen in kaart brengen en opvolgen. 

 

Unlock extra functionaliteiten samen met andere oplossingen

Voordelen van de BuildBase tijdsregistratie tool

Naadloos geïntegreerd met je ERP-systeem

Onze personeelsbeheer software werkt perfect samen met andere ERP-modules van BuildBase, waardoor je een allesomvattend beheersysteem krijgt dat alle bedrijfsprocessen integreert. Deze integratie centraliseert je gegevens, waardoor je consistentie in informatie behoudt en makkelijker toegang hebt tot cruciale data. 

Het resultaat? Een soepelere workflow tussen afdelingen zoals verkoop, boekhouding en klantenservice, wat de efficiëntie van je bedrijfsvoering verhoogt. Met real-time updates kun je sneller en op basis van betrouwbare gegevens beslissingen nemen.

Stel jouw personeelsbeheer systeem op maat samen

Bij het samenstellen van jouw ideale personeelsbeheer systeem is het belangrijk om functionaliteiten te kiezen die aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Evalueer je huidige HR-processen om efficiëntieverbeteringen te identificeren, kies voor een schaalbaar systeem dat meegroeit met je bedrijf, en zorg voor goede integratie met bestaande systemen. Belangrijk is ook dat het systeem gebruiksvriendelijk is, zodat iedereen er gemakkelijk mee kan werken. En kom je er niet uit? Dan kijken we graag met je mee.

Ervaar het gemak

Check in and Out at Work – stel je implementatie niet uit en ervaar nu reeds van de efficiënties zodat alles klaar staat voor de deadline.

“Als ondernemer stond ik voor de uitdaging van nieuwe wetgeving omtrent Check in and out at work op de werkvloer.  Hoewel de verplichting pas in september van kracht zou gaan, besloot ik niet te wachten voor de implementatie. Het testen van Buildbase’s demo onthulde al snel de vele efficiënties die het te bieden had. Door direct te starten met de implementatie, ben ik nu volledig voorbereid op de wetswijziging. Mijn werknemers hebben de werking van Buildbase snel omarmd, waardoor in- en uitklokken nu een ingeburgerd onderdeel van onze dagelijkse routine is geworden. 

 

Vanaf het allereerste moment merkte ik de voordelen. Ik kreeg meer controle over de uren die werden gepresteerd en kon altijd een nauwkeurig beeld geven. Bovendien bood Buildbase de mogelijkheid om mijn klanten te voorzien van overzichtelijke rapporten, wat het vertrouwen in ons bedrijf aanzienlijk versterkte.  Dankzij Buildbase ben ik niet alleen klaar voor de nieuwe wetgeving, maar heb ik ook mijn bedrijfsprocessen geoptimaliseerd en het vertrouwen van mijn klanten versterkt.” 

Keep it together with BuildBase

Ervaar zelf de voordelen van onze ERP-software. Boek vandaag nog een demo en ontdek hoe BuildBase jouw bedrijf kan optimaliseren.

Veelgestelde vragen over tijdregistratiesystemen van BuildBase

Hoe kan het tijdsregistratiesysteem van BuildBase mijn bedrijf helpen efficiënter te worden?

Ons systeem automatiseert de tijdsregistratie, waardoor handmatige invoer wordt verminderd en nauwkeurigheid wordt verhoogd. Dit leidt tot betere loonverwerking en resource management, waardoor je bedrijf efficiënter kan opereren.

Ja, ons systeem is veelzijdig en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van verschillende sectoren, van bouw en productie tot retail en gezondheidszorg. Via verschillende parameters kan jezelf instellen wat de regels zijn binnen jouw bedrijf. 

Absoluut, onze tijdsregistratie software is ontworpen om naadloos te integreren met diverse HR- en payrollsystemen, waardoor je een gestroomlijnde workflow krijgt die tijd bespaart en fouten minimaliseert.

Onze klantenservice en technische ondersteuningsteams zijn altijd beschikbaar om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen, zodat je systeem optimaal blijft functioneren.

Veiligheid staat bij ons voorop. Ons systeem gebruikt geavanceerde encryptietechnologieën en strikte data-integriteitprotocollen om ervoor te zorgen dat alle werknemersgegevens veilig zijn opgeslagen en verwerkt.

Ontdek de voordelen van BuildBase tijdsregistratie vandaag nog! Vraag een demo aan en zie zelf hoe ons systeem je bedrijfsvoering kan vereenvoudigen.