ERP software voor KMO’s

Efficiëntie en aanpassingsvermogen zijn cruciaal voor kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) om te concurreren in de huidige markt.  Dit maakt het voor KMO’s extra belangrijk om over de juiste tools te beschikken. De ERP-software van BuildBase biedt precies die steun – het stelt je in staat om alle bedrijfsprocessen te integreren en te stroomlijnen vanuit één centraal systeem.

Het belang van ERP software voor KMO’s

“Als zelfstandige zonder personeel was ik aanvankelijk tevreden met mijn Excel-templates. Echter, Buildbase heeft mijn verwachtingen overtroffen. Dankzij de ondersteuning van Buildbase bij de registratie van mijn klanten en projecten kon ik direct aan de slag met mijn tijdregistratie en facturatie, zonder het gedoe van aparte spreadsheets. 

 

Het resultaat? Meer overzicht, efficiëntere workflows en een aanzienlijke tijdsbesparing. Nu kan ik mijn klanten en projecten beter opvolgen en hoef ik niet langer te worstelen met een wirwar aan papieren en Excel-sheets. Dankzij Buildbase heb ik niet alleen meer tijd voor mijn klanten, maar bespaar ik ook geld door efficiënter te werken. En dit alles tegen een voordelig tarief dat zelfs voor mijn eenmanszaak betaalbaar is.” 

Alle functionaliteiten die je nodig hebt voor je KMO

Elke oplossing is zorgvuldig samengesteld om aan de unieke eisen van deze sectoren te voldoen, met functies die specifiek gericht zijn op het stroomlijnen en efficiënter maken van bedrijfsprocessen.

TimeBase

Monitor nauwkeurig het totaal aantal uren van aan- en afwezigheid. Hou steeds een volledig overzicht met een kalenderweergave per werknemer.

SalesBase

Beheer klanten, projecten en facturatie op een georganiseerde manier en centraliseer je contactgegevens en documenten op 1 plaats.

LocateBase

Zorg voor naleving van o.a. de Check In (and Out) at Work-regelgeving, met toegevoegde locatieregistratie voor een volledig beheer van personeel, tijd en projecten.

SalesTimeBase

Maak en verstuur professionele facturen met slechts enkele klikken. Je kan dit automatisch instellen op basis van klant- en projectinformatie en gekoppeld aan locatie- en tijdsregistratie.

De voordelen van BuildBase:
je bedrijfsprocessen in
één ERP pakket

BuildBase groeit met je mee: flexibel & schaalbaar

Waarom is BuildBase dé oplossing voor KMO’s? Bij ons heb je de vrijheid om je eigen ERP-pakketten samen te stellen per gebruiker. Dit maakt het mogelijk om de kosten effectief te beheersen, vooral voor gebruikers die slechts met één module werken.

Je kiest de oplossingen die je nodig hebt en van daaruit kun je naar wens extra modules toevoegen om zo BuildBase te optimaliseren. Mis je een module die perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften? Onze Belgische developers staan klaar om naar je wensen te luisteren en een oplossing op maat te ontwikkelen.

Belgische developers, universele ERP-systemen

Een stevige basis voor al jouw projecten begint bij BuildBase. Wij bouwen ERP-software op maat voor KMO’s, die alles omvat van personeelsadministratie en planning tot stockbeheer – allemaal binnen één geïntegreerd platform.

 

Stel zelf je ERP-pakket samen of laat ons aangepaste software op maat ontwikkelen. Met BuildBase houd je alles onder controle.

Keep it together with BuildBase

Ervaar zelf de voordelen van onze ERP-software. Boek vandaag nog een demo en ontdek hoe BuildBase jouw bedrijf kan optimaliseren.

Veelgestelde Vragen over ERP software voor KMO's

Wat is ERP software en waarom is het belangrijk voor KMO's?

ERP, of Enterprise Resource Planning, is een softwareoplossing die helpt bij het beheren en automatiseren van de kernprocessen van een bedrijf. Voor KMO’s is ERP software belangrijk omdat het zorgt voor een efficiëntere bedrijfsvoering door informatie te centraliseren, processen te stroomlijnen en realtime inzicht te bieden in alle bedrijfsactiviteiten.

Ja, de ERP software van BuildBase is ontworpen om flexibel te zijn en kan aangepast worden aan de unieke behoeften van jouw KMO. Of het nu gaat om het toevoegen van specifieke modules zoals facturatie of klantbeheer, of het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten die specifiek zijn voor jouw sector, ons team staat klaar om een oplossing op maat te bieden.

De kosten van ERP software kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal gebruikers, de benodigde modules en eventuele maatwerkoplossingen. Bij BuildBase bieden we transparante prijsmodellen die zijn afgestemd op de grootte en behoeften van jouw bedrijf, zodat je nooit betaalt voor meer dan je nodig hebt.

De implementatietijd van een ERP systeem kan variëren afhankelijk van de complexiteit van de bedrijfsprocessen en de mate van maatwerk die vereist is. Over het algemeen kunnen basisimplementaties binnen enkele weken worden voltooid, terwijl meer complexe configuraties enkele maanden in beslag kunnen nemen. Ons team werkt nauw met jou samen om een soepele en efficiënte implementatie te garanderen.

ERP software helpt KMO’s groeien door operationele efficiëntie te verbeteren, kosten te verlagen en gegevensgestuurde beslissingen te ondersteunen. Door een geïntegreerd overzicht te bieden van alle bedrijfsactiviteiten, kunnen managers en bedrijfseigenaren beter geïnformeerde beslissingen nemen die de productiviteit verhogen en de klanttevredenheid verbeteren.