HRM software van BuildBase: Ervaar het gemak

Ontdek de HRM software van BuildBase en maak het beheren van personeelszaken simpeler en efficiënter. Van KMO tot grote ondernemingen, onze HRM oplossing voor jouw organisatie. 

Waarom is HRM Software nuttig?

HRM software helpt bij het organiseren van alle HR-taken, van het bijhouden van werknemersinformatie tot het beheren van salarissen. Het zorgt voor een gestroomlijnde werking van je HR-afdeling, waardoor je team zich kan focussen op belangrijkere zaken zoals het ontwikkelen van je personeel en het optimaliseren van je strategie.

Dit alles is cruciaal voor het verbeteren van klantrelaties en het verhogen van verkoopprestaties. Zowel kleine bedrijven als grote organisaties profiteren ervan door meer inzicht te krijgen in klantbehoeften en gedrag, wat leidt tot betere service en hogere verkopen.

BuildBase HRM oplossingen: Onze functionaliteiten

Personeelsgegevensbeheer

Alle werknemersinformatie netjes op één plek. Eenvoudig toegankelijk en veilig beheerd.

Prestatiebeoordeling

eoordeel en beheers de prestaties van je team met onze gebruiksvriendelijke tools.

Documentenbeheer

Centraliseer alle interacties met werknemers op 1 plaats;  inclusief contracten, evaluaties, afwezigheid documenten. 

Opleidingsmanagement

Documenteer alle opleiding en ontwikkelingsprogramma’s voor je werknemers zodat je steeds alle nodige informatie kunt voorleggen bij een controle.  

Unlock extra functionaliteiten samen met andere oplossingen

Voordelen van de BuildBase HR Software

Integratie van HRM Software met Andere Bedrijfssystemen

De HRM software van BuildBase integreert naadloos met andere ERP-modules binnen ons systeem, evenals met bestaande HR-tools die je mogelijk al gebruikt. Deze integratie zorgt voor een uniform beheersysteem waarbij gegevens moeiteloos stromen tussen verschillende functies, van payroll tot personeelsbeheer en alles daartussenin. 

HRM Software die aangepast is op jouw Bedrijf

Bij BuildBase begrijpen we dat elke organisatie uniek is. Daarom bieden we flexibele configuratie-opties aan die onze HRM software perfect laten aansluiten op jouw specifieke bedrijfsbehoeften en sector. Ons team werkt nauw met je samen om te zorgen dat je de maximale waarde uit onze oplossingen haalt. Van kleine zelfstandige tot grote ondernemingen. We kijken echt mee naar wat het beste werkt voor jouw branche en organisatie voor een op maat gemaakte oplossing.

Ervaar het gemak

“Als kleine zelfstandige met een paar werknemers had ik geen behoefte aan een uitgebreid ERP-pakket. Gelukkig bood Buildbase de flexibiliteit om alleen de modules te kiezen die voor mij van belang waren. Samen met de verantwoordelijke van Buildbase hebben we mijn eigen pakket samengesteld, precies op maat van mijn behoeften. Het resultaat is een oplossing waarvoor ik alleen betaal voor wat ik daadwerkelijk nodig heb. 

 

Door alleen de relevante modules te zien, behoud ik een duidelijk overzicht en raak ik niet verstrikt in overbodige functies. Ik betaal alleen voor wat ik wil en zoals ik het wil. Dankzij Buildbase heb ik nu een efficiënte oplossing die perfect aansluit bij mijn bedrijfsbehoeften, zonder onnodige kosten of complexiteit.”

Stel jouw ideale HRM systeem samen

Bij het samenstellen van een HRM systeem dat naadloos aansluit op de behoeften van jouw bedrijf, is het belangrijk om eerst goed te begrijpen wat je huidige processen missen. Kies een systeem dat flexibel en schaalbaar is, zodat het kan groeien en zich aanpassen aan de veranderende behoeften van je bedrijf.

 

Bij BuildBase begrijpen we dat je alleen wil betalen voor de functionaliteiten die je ook daadwerkelijk gebruikt. Daarom denken we graag met je mee. Onze modules zijn maandelijks op- en af te schalen, zodat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt. Twijfel je over de benodigde functies voor jouw organisatie? We denken graag met je mee. 

Keep it together with BuildBase

Ervaar zelf de voordelen van onze ERP-software. Boek vandaag nog een demo en ontdek hoe BuildBase jouw bedrijf kan optimaliseren.

Veelgestelde vragen over HRM Software

Wat kan BuildBase HRM software voor mijn bedrijf betekenen?

Onze HRM software helpt je bij het stroomlijnen van alle HR-processen, van personeelsgegevensbeheer tot prestatiebeoordelingen. Dit zorgt voor efficiëntie, bespaart tijd en verbetert de werknemerstevredenheid binnen je organisatie.

De HRM software van BuildBase biedt jouw HR afdeling de mogelijkheid om alle wettelijke documenten veilig en centraal te registreren. Hierdoor hebben zij deze documenten snel en efficiënt bij de hand om te voldoen aan de lokale wetgeving. 

Ja, onze HRM software is ontworpen om naadloos te integreren met andere systemen zoals ERP en payroll, wat zorgt voor een uniforme workflow en betere dataconsistentie.

Absoluut, onze software is schaalbaar en kan worden aangepast aan de behoeften van zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen. Ongeacht de grootte van je bedrijf, onze software kan worden geconfigureerd om te voldoen aan je specifieke behoeften.

Ja, wij bieden uitgebreide training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je team de HRM software effectief kan gebruiken. Onze ondersteuning omvat trainingssessies, handleidingen en een klantenservice die klaar staat om al je vragen te beantwoorden.