Vereenvoudig personeelsadministratie en tijdregistratie met Buildbase ERP-software

Vereenvoudig personeelsadministratie en tijdregistratie met Buildbase ERP-software

Bouwbedrijven en aannemers zijn meesters in het creëren van indrukwekkende constructies en het bieden van oplossingen voor allerhande woningprojecten. Maar tussen die betonnen muren en stalen balken ligt ook een werf aanadministratieve beslommeringen. Tijdregistratie en personeelsbeheer zijn vaak een blok aan het been, doch uiterst belangrijk. Hoe ben je zeker dat je personeel correct werktijden doorgeeft, wat met verlofdagen en hoe behoud je het overzicht over je verschillende werven? Zonder de juiste tools ben je al snel tig uren kwijt die je evengoed (betaald) had kunnen spenderen op de werf. Tijd om je tijdregistratiesysteem in Excel voorgoed van je computer te verwijderen! Want gelukkig kan je je laten bijstaan door een digitale meestergast. Met de juiste software valt personeelsregistratie niet langer als een baksteen op de maag. Zo kan jij je weer concentreren op wat je het beste doet: bouwen.


Efficiënter personeelsbeheer: tijdsregistratie in snelbouwstenen

Een feilloze tijdregistratie en projectbeheer is voor elk bouwbedrijf van vitaal belang. Het is niet alleen cruciaal voor de loonregistratie, maar ook voor het monitoren van de projectvoortgang en de facturatie. Met Buildbase tijdregistratiesoftware wordt het een fluitje van een cent om de gewerkte uren van je team vast te leggen.

Beheer eenvoudig alle essentiële info van jouw medewerkers. Deze module van de Buildbase ERP-software dient als het fundament van jouw Buildbase platform, waardoor je toegang hebt tot een geïntegreerd systeem voor naadloze HR-processen specifiek toegespitst op de noden binnen de bouwsector. Hiermee heb jij volledige controle over de administratieve kant van je onderneming

  • Eenvoudige tijdregistratie

Met de Buildbase prikklok software krijg je een duidelijk overzicht van gewerkte uren, wat cruciaal is voor een accurate loonverwerking, planning en facturatie. Laat werknemers zelf uren en verlof registreren via de prikklok app of wijs een beheerder aan voor digitale registratie. Niet alleen het basisloon van elke bouwvakker wordt in rekening gebracht, maar ook premies en vergoedingen, worden bijgehouden in onze tijdsregistratie app voor de bouw. Zo ben je zeker weet dat alles steeds correct wordt verrekend.

  • Geïntegreerd klant- & projectbeheer:

Al jouw klantengegevens en de bijbehorende projecten, in één oogopslag en in één geïntegreerd platform overal bij de hand. Dit betekent dat je moeiteloos kunt zien welke werven actief zijn, welke projecten in ontwikkeling zijn en welke belangrijke deadlines naderen. Hierdoor ben je steeds de baas over al je projecten zonder de chaos van versnipperde info en warrige Excel-bestanden. Maar daar blijft het niet bij. Buildbase gaat nog een stap verder om het beheer van klanten en projecten te vereenvoudigen. Zo kan je nu ook gemakkelijk foto’s en documenten uploaden en koppelen aan specifieke klanten en/of projecten, waardoor je een gedetailleerder overzicht hebt en essentiële documenten snel en overal kunt raadplegen.

  • Configuratie mogelijk

De Buildbase administratiesoftware komt als een prefab naar je toe, zodat je meteen aan de slag kan. Dit maakt dus dat er geen periode is waarin je wel al abonnementsgeld betaalt, maar eigenlijk nog niet met de construction management software kan werken. Mocht achteraf blijken dat er toch nog extra aanpassingen of integraties nodig zouden zijn om Buildbase nog meer te laten aansluiten aan de noden van jouw bouwonderneming, dan voeren we die graag uit.

Demo aanvragen

Cloudbased construction software, de mortel van jouw personeelsregistratie

Personeelsregistratie binnen de bouwsector in België omvat meer taken en regels dan een bouwtekening lijnen heeft. Met Buildbases personeelregistratiesoftware wordt dit proces simpel en doeltreffend gestroomlijnd.

Een van de grote voordelen van een personeelsregistratie in de cloud, is dat alle gegevens overal beschikbaar zijn. Of je nu onderweg bent, op de werf of op je bureau, contactinfo, functies en salarissen zijn binnen handbereik. Dit kan omdat Buildbase een cloudbased ERP-systeem is dat je gewoon via je browser of de handige app overal kan checken.

De grootste pro van een all-in-one ERP-pakket zoals Buildbase, is dan weer de naadloze integratie van alle relevante informatie. Door de drie belangrijkste administratieve clusters van elk bouwbedrijf binnen één systeem te verenigen, herkent Buildbase automatisch de onderlinge verbanden en maakt het vanzelf de noodzakelijke verbindingen en berekeningen. Dit resulteert in een vereenvoudigd personeels- en projectmanagement, waardoor jij meer tijd om handen hebt voor het echte werk.

Buildbase, de meiboom op de schouw van jouw bedrijfsregistratie

In een wereld waar bouwbedrijven en aannemers zich focussen op het realiseren van indrukwekkende projecten, blijven tijdrovende administratieve taken zoals tijdregistratie, personeelsbeheer en projectoverzicht een constante uitdaging. Buildbase ERP-software biedt een doeltreffende oplossing voor deze problemen, waardoor bouwprofessionals zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Met functies zoals nauwkeurige tijdregistratie en een geïntegreerd klant- en projectbeheer, specifiek toegespitst op de noden van de bouwsector, stelt Buildbase bouwbedrijven in staat om efficiënter te werken. Door de cloudbased aanpak wordt toegang tot essentiële gegevens nog eenvoudiger, waar je ook bent. De grootste troef van Buildbase is de naadloze integratie van alle relevante informatie, wat leidt tot vereenvoudigd personeels- en projectmanagement. Dus, laat die versnipperde Excel-tijdsregistratie achter je en omarm de groei met Buildbase aan je zijde. Wil ook jij bouwen aan een vereenvoudigde administratie? Aarzel niet om contact op te nemen met Buildbase voor een gratis demo en ontdek hoe efficiëntie er in de praktijk uitziet.

Demo aanvragen

Meer blogposts: